Over Artesano….

Al sinds 1999 is Artesano een groothandel en importeur van Spaans keramiek waarbij we gespecialiseerd zijn in Spaans serviesgoed van een speciale verharde kwaliteit. Hierdoor wordt de warme en gezellige sfeer van het mediterranneese tafelen gecombineerd met een goede degelijkheid, waardoor we ons in de loop van de jaren vooral hebben toegelegd in het bedienen van de horeca, de catering, verhuurbedrijven, detaillisten en andere grootverbruikers, maar natuurlijk is ook de particuliere klant bij ons van harte welkom!

De kneep zit hem in de, speciaal voor Artesano, ontwikkelde glazuur, waarmee onze producten handmatig worden afgewerkt, waardoor het serviesgoed krasvrij en vaatwasmachinebestendig is en bovendien ook geschikt is voor de magnetron! Daarbij is het kenmerkende van ons Spaanse serviesgoed dat, doordat dit glazuren handmatig wordt gedaan, er verschillende kleurnuances ontstaan en dit geeft zo elk product zijn eigen Bourgondische en unieke uitstraling.

Zoals u op deze site kunt zien bestaat het assortiment van Artesano uit een grote diversiteit in maten en modellen kroezen, kannen, garnituur~ en tapasschaaltjes, sauskommetjes, soepkoppen, serveerschalen, borden enz.enz. Deze lijn zal als zodanig altijd leverbaar blijven en wordt met regelmaat alleen maar verder uitgebreid met nieuwe modellen. Met name voor het nu zo moderne tapas-gebeuren is er sinds kort veel extra uitbreiding!

Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment van Spaanse ovenschalen en ovenpotten die het koken ook tot een lust maken voor het oog! Deze lijn is uiteraard niet alleen geschikt voor de oven maar kan ook gebruikt worden op het gas, de keramische kookplaat, de magnetron,  op open vuur en zelfs ook op de barbecue. En ook deze lijn is vaatwasmachine bestendig!

Erg origineel en een echte aanrader voor de restaurants, is het “TEGOEDBORDJE” en het eventueel daar bijbehorende RECLAMEBORD!! Deze ludieke en unieke cadeaubon wordt met de hand geschilderd en maakt het geven van ’n dinerbon tot een schitterend cadeau! Het ontwerp hiervoor wordt door ons gratis, en natuurlijk in overleg met u, gemaakt. Graag leggen wij u uit wat hiervoor de mogelijkheden zijn, en hoe het komt dat al vele restaurants hiermee een groot succes boeken!

Verder bieden wij ook een overvloed aan het typische Spaanse handbeschilderde serviesgoed en verschillende andere Spaanse decoratieve artikelen, waarvan wij u op deze site al het een en ander laten zien, maar waarvoor het ook zeer de moeite is om de sfeervolle showroom van Artesano in Oss eens te komen bezoeken! (Wel verzoeken wij u vriendelijk doch dringend hiervoor telefonisch een afspraak te maken met 06 508 988 90!)

Mocht u op de hoogte willen blijven van Artesano, dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief die wij met gepaste regelmaat zullen versturen en waarin we u graag de laatste uitbreidingen laten zien en op de hoogte stellen van onze acties en of aanbiedingen.

Heeft u nog vragen en of opmerkingen, of wilt u graag een complete prijslijst van ons gehele assortiment ontvangen? Vult u dan uw gegevens in bij de contact/info pagina en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk beantwoorden!